SPRAWDŹ STATUS ZAMÓWIENIA
POMOC I KONTAKT
Ulubione
Kategorie

Chemia w pożywieniu

O Akcji

Akcja Podziel się książką skupia się zarówno na najmłodszych, jak i tych najstarszych czytelnikach. W jej ramach możesz przekazać książkę oznaczoną ikoną prezentu na rzecz partnerów akcji, którymi zostali Fundacja Dr Clown oraz Centrum Zdrowego i Aktywnego Seniora. Akcja potrwa przez cały okres Świąt Bożego Narodzenia, aż do końca lutego 2023.
Dowiedz się więcej
  • Promocja
    image-promocja

książka

Wydawnictwo Vital
Oprawa miękka
Liczba stron 352
  • Wysyłamy w 2 - 3 dni + czas dostawy
  • Inpost Pay Okazje

Opis produktu:

Z książki dowiesz się, czy maltodekstryna szkodzi. Czy glutaminian sodu, E621, odpowiedzialny jest za choroby neurodegeneracyjne mózgu, chroniczny ból i alergie? Dowiesz się, czym się różni, ksylitol od erytrolu i stewii. Książka zawiera dokładną listę wszystkich sztucznych dodatków, barwników spożywczych i polepszaczy smaku. Dodatkowo wymienia produkty, w których się znajdują wraz z ich skutkami ubocznymi. W końcu odzyskasz zdrowie i kontrolę nad tym, co wprowadzasz do swojej diety, unikniesz chemii w pożywieniu, ponieważ poznasz wstydliwe sekrety producentów żywności.
S
Szczegóły
Dział: Książki
Kategoria: Literatura faktu, publicystyka,  Poradniki,  Zdrowie
Wydawnictwo: Vital
Oprawa: miękka
Okładka: miękka
Wymiary: 130x190
Liczba stron: 352
ISBN: 9788382721034
Wprowadzono: 08.12.2021

RECENZJE - książki - Chemia w pożywieniu - Hans-Ulrich dr Grimm

Zaloguj się i napisz recenzję - co tydzień do wygrania kod wart 50 zł, darmowa dostawa i punkty Klienta.

0/5 ( brak ocen )
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Wpisz swoje imię lub nick:
Oceń produkt:
Napisz oryginalną recenzję: