SPRAWDŹ STATUS ZAMÓWIENIA
POMOC I KONTAKT
Ulubione
Kategorie

Czekolada Szkoła cukiernictwa Le cordon bleu (twarda)

O Akcji

Akcja Podziel się książką skupia się zarówno na najmłodszych, jak i tych najstarszych czytelnikach. W jej ramach możesz przekazać książkę oznaczoną ikoną prezentu na rzecz partnerów akcji, którymi zostali Fundacja Dr Clown oraz Centrum Zdrowego i Aktywnego Seniora. Akcja potrwa przez cały okres Świąt Bożego Narodzenia, aż do końca lutego 2023.
Dowiedz się więcej
  • Promocja
    image-promocja

książka

Wydawnictwo Jedność
Data wydania 2022
Oprawa twarda
Liczba stron 416
  • Wysyłamy w 2 - 4 dni + czas dostawy
  • Inpost Pay Okazje

Opis produktu:

Mistrzowie cukiernictwa prestiżowej szkoły Le Cordon Bleu, która swoim zasięgiem obejmuje już 20 krajów na całym świecie, prezentują 180 przepisów na łakocie z czekoladą w roli głównej. W kolejnych rozdziałach tej książki można znaleźć receptury na ciasta, ciasteczka, desery, musy, kremy, lody, napoje oraz trufle czekoladowe. Wszystkie opatrzone zostały pięknymi fotografiami.

Oprócz tego krok po kroku zilustrowane zostały sekretne techniki, na przykład temperowania czekolady czy wykonywania czekoladowych dekoracji.

Dodatkowo książka zawiera słowniczek, w którym wyjaśniono poszczególne terminy cukiernicze.

Odbiorcy

- osoby, które uwielbiają czekoladę we wszelkiego rodzaju słodkościach

- wszyscy, którzy chcą poznać podstawowe techniki przygotowania we własnej kuchni wyśmienitych ciast, ciasteczek i deserów na bazie czekolady

- a także osoby, które poszukują szerokiego wyboru przepisów: począwszy od prostych domowych, poprzez wielkie klasyki ciastkarstwa, aż po oryginalne i zaskakujące receptury

Dlaczego warto sięgnąć po tę książkę

- zawiera ponad 180 najlepszych przepisów sygnowanych przez elitarną szkołę Le Cordon Bleu

- wszystkie przepisy są oparzone pięknymi fotografiami

- dodatkowo szefowie kuchni dzielą się z Czytelnikiem swoimi poradami

- zawarte w książce przepisy gwarantują przygotowanie wyjątkowo smacznych łakoci
S
Szczegóły
Dział: Książki
Kategoria: Kulinaria,  Desery i ciasta,  Poradniki,  Hobby
Wydawnictwo: Jedność
Oprawa: twarda
Okładka: twarda
Rok publikacji: 2022
Wymiary: 230x280
Liczba stron: 416
ISBN: 9788381444484
Wprowadzono: 17.10.2022

Książkowe bestsellery z tych samych kategorii

RECENZJE - książki - Czekolada Szkoła cukiernictwa Le cordon bleu - PRACA ZBIOROWA

Zaloguj się i napisz recenzję - co tydzień do wygrania kod wart 50 zł, darmowa dostawa i punkty Klienta.

0/5 ( brak ocen )
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Wpisz swoje imię lub nick:
Oceń produkt:
Napisz oryginalną recenzję: