SPRAWDŹ STATUS ZAMÓWIENIA
POMOC I KONTAKT
Ulubione
Kategorie

O Akcji

Akcja Podziel się książką skupia się zarówno na najmłodszych, jak i tych najstarszych czytelnikach. W jej ramach możesz przekazać książkę oznaczoną ikoną prezentu na rzecz partnerów akcji, którymi zostali Fundacja Dr Clown oraz Centrum Zdrowego i Aktywnego Seniora. Akcja potrwa przez cały okres Świąt Bożego Narodzenia, aż do końca lutego 2023.
Dowiedz się więcej
  • Promocja
    image-promocja

książka

Wydawnictwo RM
Oprawa miękka
Liczba stron 256

Bestsellery z książek

Przy wigilijnym stole Książka 3,71 zł
Dodaj do koszyka
Przepisy Joli. W rodzinnej kuchni Książka 15,16 zł
Dodaj do koszyka
Airfryer. Najlepsze przepisy   Książka 41,93 zł
Dodaj do koszyka
Przepisy Joli. Od śniadania do kolacji Książka 19,95 zł
Dodaj do koszyka

Nowości z książek

Praktyczny Kucharz Warszawski Książka 71,94 zł
Dodaj do koszyka
Kuchnia tajska. Najlepsze przepisy Książka 35,40 zł
Dodaj do koszyka
Korea od kuchni Książka 23,99 zł
Dodaj do koszyka
Kuchnia dla zielonych Książka 52,43 zł
Dodaj do koszyka

Opis produktu:

Kluczem do prawidłowo zbilansowanej diety jest sezonowość warto zwracać na nią uwagę przy robieniu zakupów. Dzięki temu mamy szansę na zdrowsze życie i wspomagamy działalność lokalną. W dobie globalnych rynków i technologii wspomagających wytwarzanie żywności często zapominamy, że najpyszniejsze warzywa i owoce to te, które dojrzewały we właściwym sobie czasie i miejscu. Wspomagacze i warunki transportu nie tylko psują ich smak, ale i obniżają wartości odżywcze. Warto więc wiedzieć, co i kiedy wrzucić do koszyka i do garnka. W ustaleniu wegańskiego menu z uwzględnieniem sezonowości pomagają doświadczone dietetyczki na co dzień pracujące w warszawskiej poradni Dietosfera. W książce znajdziesz: informacje o korzyściach płynących ze stosowania diety wegańskiej, makro- i mikroskładnikach w żywieniu weganina, źródłach białek, tłuszczów, węglowodanów, witamin i minerałów, składnikach niedoborowych w diecie wegańskiej i sposobach ich uzupełnienia, przepisy na wyjątkowe wegańskie dania z uwzględnieniem sezonowości produktów.

Produkt wprowadzony do obrotu na terenie UE przed 13.12.2024

S
Szczegóły
Dział: Książki
Kategoria: Kulinaria,  Książki kucharskie
Wydawnictwo: RM
Wydawnictwo - adres:
rm@rm.com.pl , http://www.rm.com.pl , 03-808 , ul. Mińska 25 /412 , Warszawa , PL
Oprawa: miękka
Okładka: miękka
Wymiary: 165x235
Liczba stron: 256
ISBN: 9788381511476
Wprowadzono: 28.01.2020

RECENZJE - książki - Dieta wegańska na cztery pory roku - Ewa Sypnik-Pogorzelska, Magdalena Jarzynka-Jendrzejewska

Zaloguj się i napisz recenzję - co tydzień do wygrania kod wart 50 zł, darmowa dostawa i punkty Klienta.

0/5 ( brak ocen )
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Wpisz swoje imię lub nick:
Oceń produkt:
Napisz oryginalną recenzję: