SPRAWDŹ STATUS ZAMÓWIENIA
POMOC I KONTAKT
Ulubione
Kategorie

Drób Sposoby przyrządzania

O Akcji

Akcja Podziel się książką skupia się zarówno na najmłodszych, jak i tych najstarszych czytelnikach. W jej ramach możesz przekazać książkę oznaczoną ikoną prezentu na rzecz partnerów akcji, którymi zostali Fundacja Dr Clown oraz Centrum Zdrowego i Aktywnego Seniora. Akcja potrwa przez cały okres Świąt Bożego Narodzenia, aż do końca lutego 2023.
Dowiedz się więcej
  • Promocja
    image-promocja

książka

Wydawnictwo Graf-ika
Oprawa miękka
Liczba stron 40
  • Wysyłamy w 24h - 48h
  • DPD za 5,99

Opis produktu:

Reprint broszurki z 1929 roku z łatwymi i smacznymi sposobami na przygotowywanie dań z drobiu. Autorka zebrała 60 przepisów na zupy, pieczenie, pasztety, zimne dania i podroby z kurcząt i kur, kapłonów i pulard, indyków, perliczek, gęsi, kaczek oraz gołębi.

Produkt wprowadzony do obrotu na terenie UE przed 13.12.2024

S
Szczegóły
Dział: Książki
Kategoria: Kulinaria,  Książki kucharskie
Wydawnictwo: Graf-ika
Oprawa: miękka
Okładka: miękka
Wymiary: 165 x 240
Liczba stron: 40
ISBN: 978-83-8244-026-3
Wprowadzono: 29.04.2021

Elżbieta Kiewnarska - przeczytaj też

Książkowe bestsellery z tych samych kategorii

RECENZJE - książki - Drób Sposoby przyrządzania - Elżbieta Kiewnarska

Zaloguj się i napisz recenzję - co tydzień do wygrania kod wart 50 zł, darmowa dostawa i punkty Klienta.

0/5 ( brak ocen )
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Wpisz swoje imię lub nick:
Oceń produkt:
Napisz oryginalną recenzję: