książka
Wydawnictwo Dwie siostry |
Oprawa twarda |
- Dostępność niedostępny
Opis produktu:
Debiutancka książka z przepisami wegańskimi Marty Dymek - autorki uwielbianego przez rzesze internautów bloga jadlonomia.com o kuchni wegetariańskiej.Marta Dymek kilka lat temu rzuciła perspektywiczną pracę w agencji reklamowej, by w pełni oddać się podróżowaniu, szukaniu kulinarnych inspiracji oraz prowadzeniu bloga Jadłonomia, który w 2013 r. jako pierwszy został nagrodzony tytułem Kulinarnego Bloga Roku.
W debiutanckiej książce `Jadłonomia` autorka zebrała ponad 100 przepisów na najsmaczniejsze, najzdrowsze i najciekawsze dania z liści, korzeni i bulw, bez jakichkolwiek dodatków pochodzenia zwierzęcego. Wszystkie przepisy zostały zilustrowane pięknymi zdjęciami wykonanymi przez autorkę.
Marta Dymek `Jadłonomia` - nie tylko dla fanów stylu eko
- Ponad 100 przepisów na bezmięsne śniadania, obiady i kolacje.
- Znakomity poradnik dla osób, które chcą dopiero rozpocząć swoją przygodę z kuchnią wegetariańską.
- Książka nagrodzona podczas EXPO 2015.
Szczegóły | |
Dział: | Książki |
Wydawnictwo: | Dwie siostry |
Oprawa: | twarda |
Okładka: | twarda |
Wprowadzono: | 19.02.2021 |
RECENZJE - książki - Jadłonomia, Kuchnia roślinna - 100 przepisów nie tylko dla wegan
