SPRAWDŹ STATUS ZAMÓWIENIA
POMOC I KONTAKT
Ulubione
Kategorie

Menedżer gastronomii Część 1

O Akcji

Akcja Podziel się książką skupia się zarówno na najmłodszych, jak i tych najstarszych czytelnikach. W jej ramach możesz przekazać książkę oznaczoną ikoną prezentu na rzecz partnerów akcji, którymi zostali Fundacja Dr Clown oraz Centrum Zdrowego i Aktywnego Seniora. Akcja potrwa przez cały okres Świąt Bożego Narodzenia, aż do końca lutego 2023.
Dowiedz się więcej
  • Promocja
    image-promocja

książka

Wydawnictwo MOJA Consulting
Oprawa miękka
Liczba stron 263

Opis produktu:

Nowość wydawnicza, jedyna taka pozycja na polskim rynku.
Ten wyjątkowy poradnik to kompendium wiedzy o zarządzaniu gastronomią w dwóch częściach. Część pierwsza dotyczy: otwierania lokalu, marketingu, menu, obsługi gościa oraz zarządzania jakością. Część druga: zaopatrzenia, kontroli kosztów i zysków, zarządzania siecią lokali oraz zarządzania personelem.

Wiedza zawarta w książce jest wynikiem wielu lat pracy autora na różnych stanowiskach w firmach gastronomicznych. Doświadczenie akademickie i praca jako doradca biznesowy są dodatkową gwarancją, że przedstawione tematy zawierają wiedzę opartą na solidnych biznesowych podstawach i sprawdzoną na polskim rynku. Szerokie doświadczenie zawodowe autora sprawia, że książka ma charakter niezwykle praktyczny.
W poradniku podano wiele przykładów - wszystkie one są zaczerpnięte z życia. Stanowią fragment polskiej rzeczywistości gastronomicznej i służą za dobrą podstawę do przemyśleń.
`Menedżer gastronomii, podobnie jak poprzednia książka tego autora `Ciemna strona Gastronomii - jak skutecznie przeciwdziałać nieuczciwości pracowników`, zawiera przykłady gotowych do zastosowania narzędzi menedżerskich, jest napisana w przystępnej formie, a lekturę uprzyjemniają satyryczne rysunki.
Poradnik ten polecany jest przez ekspertów od zarządzania lokalami gastronomicznymi.

Jan Marek Mołoniewicz (MBA) - praktyk gastronomii oraz specjalista zarządzania z wieloletnim doświadczeniem w sieciach restauracji w Polsce i za granicą. Znany ekspert i doradca, właściciel firmy szkoleniowej, trener oraz autor poradników biznesowych. Pomysłodawca i wykładowca studiów podyplomowych `Nowoczesna organizacja i zarządzanie w gastronomii` w Szkole Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie.
S
Szczegóły
Dział: Książki
Kategoria: Kulinaria,  Marketing i reklama,  Zarządzanie,  Poradniki,  Praca i kariera
Wydawnictwo: MOJA Consulting
Oprawa: miękka
Okładka: miękka
Wymiary: 171x239
Liczba stron: 263
Wprowadzono: 25.03.2017

RECENZJE - książki - Menedżer gastronomii Część 1 - Jan Marek Mołoniewicz

Zaloguj się i napisz recenzję - co tydzień do wygrania kod wart 50 zł, darmowa dostawa i punkty Klienta.

4.6/5 ( 30 ocen )
  • 5
    24
  • 4
    2
  • 3
    2
  • 2
    1
  • 1
    1

Wpisz swoje imię lub nick:
Oceń produkt:
Napisz oryginalną recenzję:

Maja

ilość recenzji:1

15-09-2021 20:21

Bardzo dobry i konkretny poradnik. Można się dowiedzieć wiele praktycznych rad. Podoba mi się, że jest dość lekko napisany i ma zabawne rysunki, a jednocześnie porusza trudne sprawy.

Czy recenzja była pomocna?

C.

ilość recenzji:1

brak oceny 17-11-2018 11:56

Bardzo przydatny poradnik, napisany w przystępny sposób. Chyba jedyny taki opisujący większość spraw, nad którymi trzeba zapanować w restauracji i dający konkretne rozwiązania.

Czy recenzja była pomocna?