SPRAWDŹ STATUS ZAMÓWIENIA
POMOC I KONTAKT
Ulubione
Kategorie

Ogniem i dymem. Nie tylko z warzyw

O Akcji

Akcja Podziel się książką skupia się zarówno na najmłodszych, jak i tych najstarszych czytelnikach. W jej ramach możesz przekazać książkę oznaczoną ikoną prezentu na rzecz partnerów akcji, którymi zostali Fundacja Dr Clown oraz Centrum Zdrowego i Aktywnego Seniora. Akcja potrwa przez cały okres Świąt Bożego Narodzenia, aż do końca lutego 2023.
Dowiedz się więcej
  • Promocja
    image-promocja

książka

Wydawnictwo Zwierciadło
Data wydania 2025
Oprawa miękka
  • Wysyłamy w 2 - 3 dni + czas dostawy
  • 21 urodziny - promocje

Bestsellery z książek

Przy wigilijnym stole Książka 3,71 zł
Dodaj do koszyka
Przepisy Joli. W rodzinnej kuchni Książka 15,16 zł
Dodaj do koszyka
Airfryer. Najlepsze przepisy   Książka 59,90 zł
Dodaj do koszyka
Przepisy Joli. Od śniadania do kolacji Książka 19,95 zł
Dodaj do koszyka

Nowości z książek

Opis produktu:

Ogniem i dymem. Niebanalne przepisy. Nie tylko z warzyw zabierze Cię w podróż po nowych, wyjątkowych i niespotykanych smakach oraz zapachach. Odkryj jak opiec, przyrumieniać, uprażyć warzywa na ogniu i sprawić, by cebula stała się słodka, bakłażan przeszedł smakowitym dymem, a buraki nabrały pięknego brązowego koloru.

Przyrządzanie warzyw na ogniu, to znacznie więcej niż tylko pieczenie na grillu. Niektóre jarzyny można żarzyć bezpośrednio na gorącym węglu, inne opiekać na ruszcie albo po prostu wędzić.

Ta wyjątkowa książka pomoże Ci przygotować oryginalne i niepowtarzalne dania. Wykorzystaj jeden z ponad 70 autorskich przepisów. Baw się i eksperymentuj. Wypróbuj nowe techniki, miej odwagę skosztować grillowanego groszku czy ananasa, poczuj wyjątkowy smak chrupiących papryczek chili i kalafiora. Wypij love drink z pieczonego selera. Zjedz wędzone pomidory, czy burgera z kabaczka i fasoli mung.

Zaproś przyjaciół, sąsiadów i rodzinę do stołu, zaproponuj im pyszny, aromatyczny posiłek oraz niezapomnianą podróż kulinarną w krainę ognia i dymu.

Martin Nordin - pasjonat kuchni i fotografii. Prowadzi własną firmę cateringowa i artystyczną The Cabbage Butcher. Autor książki „Gröna burgera”(Zielone burgery), przetłumaczonej na 6 języków. W wolnym czasie fotografuje potrawy i prowadzi popularny kulinarny profil na Instagramie (martin_nordin).

Już jako dziecko lubił przebywać w kuchni, gdzie chłonął zapachy i smaki potraw gotowanych przez matkę i babcię. Pierwsze profesjonalne doświadczenie zdobył na lodołamaczu, gdzie spędził kilkunastomiesięczną służbę wojskową jako szef kuchni. Przez wiele lat pracował dla Ikea Food m.in. jako Creative Leader. Ma wielu przyjaciół wegetarian i wegan, stąd zainteresowanie nowymi, niemięsnymi potrawami. Lubi eksperymentować w kuchni z różnymi warzywami i sposobami gotowania. Ciągle poszukuje nowych smaków. W swoich książkach dzieli się z czytelnikami pasją do potraw z warzyw i nie tylko. Mieszka i pracuje w Malmö.


Końcówka nakładu, książki są nowe, ale niepełnowartościowe (mogą posiadać zażółknięcia, drobne zagięcia, itp.), mogą nie posiadać dodatków takich jak płyty CD, płyty DVD, mazaki, długopisy, naklejki i inne drobne elementy.

Produkt wprowadzony do obrotu na terenie UE przed 13.12.2024

Klienci kupili również

Świat na słodko Książka 24,95 zł
Dodaj do koszyka
Złota księga kuchni polskiej Książka 110,41 zł
Dodaj do koszyka
S
Szczegóły
Dział: Książki
Promocje: outlet,  Tania Książka
Kategoria: Kulinaria,  Książki kucharskie
Wydawnictwo: Zwierciadło
Wydawnictwo - adres:
sekretariat@grupazwierciadlo.pl , http://www.zwierciadlo.pl , 00-324 , ul. Karowa 31a , Warszawa , PL
Oprawa: miękka
Rok publikacji: 2025
Wymiary: 22x16.5x1.6
Wprowadzono: 10.02.2025

Produkty do 10 zł

RECENZJE - książki - Ogniem i dymem. Nie tylko z warzyw - Martin Nordin

Zaloguj się i napisz recenzję - co tydzień do wygrania kod wart 50 zł, darmowa dostawa i punkty Klienta.

0/5 ( brak ocen )
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Wpisz swoje imię lub nick:
Oceń produkt:
Napisz oryginalną recenzję: