SPRAWDŹ STATUS ZAMÓWIENIA
POMOC I KONTAKT
Ulubione
Kategorie

Podstawy gastronomii

Od żywności do turystyki kulinarnej

O Akcji

Akcja Podziel się książką skupia się zarówno na najmłodszych, jak i tych najstarszych czytelnikach. W jej ramach możesz przekazać książkę oznaczoną ikoną prezentu na rzecz partnerów akcji, którymi zostali Fundacja Dr Clown oraz Centrum Zdrowego i Aktywnego Seniora. Akcja potrwa przez cały okres Świąt Bożego Narodzenia, aż do końca lutego 2023.
Dowiedz się więcej
  • Promocja
    image-promocja

książka

Wydawnictwo PWE Polskie Wydawnictwo Ekonomiczne
Oprawa miękka
Liczba stron 404
  • Wysyłamy w 24h - 48h Ten produkt może nie dotrzeć do Ciebie przed Świętami!
  • DPD za 5,99

Opis produktu:

Usługi gastronomiczne są ważną częścią sektora usług. Autorzy przedstawili m.in. krótką historię gastronomii, istotę gastronomii i usługi gastronomicznej, pojęcia stosowane w gastronomii, podstawowe wyposażenie placówki gastronomicznej, produkt gastronomiczny i jego atrakcyjność turystyczną, rolę promocji informacji w gastronomii oraz trendy w rozwoju współczesnej gastronomii.

Książka jest przeznaczona głównie dla studentów kierunków turystycznych, hotelarskich, technicznych - technologia żywności) i rolniczych (technologia żywności, żywienie człowieka, agroturystyka), uczniów szkół policealnych i uczestników szkoleń o profilu gastronomicznym, turystycznym i hotelarskim. Książka z pewnością zainteresuje również właścicieli i zarządzających placówkami gastronomicznymi.

Produkt wprowadzony do obrotu na terenie UE przed 13.12.2024

S
Szczegóły
Dział: Książki
Kategoria: Nauki humanistyczne,  Nauki społeczne,  Ekonomia i biznes
Wydawnictwo: PWE Polskie Wydawnictwo Ekonomiczne
Wydawnictwo - adres:
pwe@pwe.com.pl , http://www.pwe.com.pl , 00-252 , ul. Podwale 17 /2 , Warszawa , PL
Oprawa: miękka
Okładka: miękka
Wymiary: 165x238
Liczba stron: 404
ISBN: 978-83-208-2274-8
Wprowadzono: 02.02.2017

Książkowe bestsellery z tych samych kategorii

Bogaty ojciec, biedny ojciec Książka 29,16 zł
Dodaj do koszyka
Koncepcja Czystszej Produkcji narzędziem...   Książka 51,30 zł
Dodaj do koszyka
Inwestycje alternatywne   Książka 33,94 zł
Dodaj do koszyka

RECENZJE - książki - Podstawy gastronomii, Od żywności do turystyki kulinarnej - Andrzej Stasiak, Mariola Milewska, Anna Praczko

Zaloguj się i napisz recenzję - co tydzień do wygrania kod wart 50 zł, darmowa dostawa i punkty Klienta.

4.7/5 ( 13 ocen )
  • 5
    9
  • 4
    4
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0

Wpisz swoje imię lub nick:
Oceń produkt:
Napisz oryginalną recenzję: