SPRAWDŹ STATUS ZAMÓWIENIA
POMOC I KONTAKT
Ulubione
Kategorie

Sztuka dekoracji cukierniczej Międzynarodowa Szkoła Squires Kitchen (twarda)

O Akcji

Akcja Podziel się książką skupia się zarówno na najmłodszych, jak i tych najstarszych czytelnikach. W jej ramach możesz przekazać książkę oznaczoną ikoną prezentu na rzecz partnerów akcji, którymi zostali Fundacja Dr Clown oraz Centrum Zdrowego i Aktywnego Seniora. Akcja potrwa przez cały okres Świąt Bożego Narodzenia, aż do końca lutego 2023.
Dowiedz się więcej
  • Promocja
    image-promocja

książka

Wydawnictwo APN PROMISE
Data wydania 2023
Oprawa twarda
Liczba stron 520
  • Wysyłamy w 2 - 3 dni + czas dostawy Ten produkt może nie dotrzeć do Ciebie przed Świętami!
  • DPD za 5,99

Opis produktu:

ŚWIATOWEJ SŁAWY MISTRZOWIE ZE SQUIRES KITCHEN ZDRADZAJĄ SWOJE ZAWODOWE TAJEMNICE
Sztuka cukiernictwa to jedyna książka, w której 20 najsławniejszych mistrzów dekoracji cukrowych przedstawia szeroki wachlarz umiejętności, technik, projektów i daje szereg eksperckich porad. Idealna dla zapalonych amatorów wypieków, początkujących cukierników i cukierników-hobbystów o różnym stopniu umiejętności. Książka ta poprowadzi Cię krok po kroku od prostych przepisów do klasy mistrzowskiej.

Dla wygody Czytelnika ponad 40 tutoriali podzielono na sześć tematycznych rozdziałów: Ciasta i ciasteczka, Czekolada, Podstawowe dekoracje tortu, Zaawansowane dekoracje tortu, Klasa mistrzowska, Pieczenie ciast na zamówienie. Każdy z nich zawiera mnóstwo tradycyjnych technik, nowych umiejętności i współczesnych trendów - wszystkie z fotografiami i jasnymi instrukcjami - jak również projekty do zrealizowania w domu. W tej książce znajdziesz torty na specjalne okazje, takie jak przyjęcia weselne, Święta Bożego Narodzenia, chrzciny czy Dzień Matki, jak również efektowne smakołyki, którym nikt się nie oprze, na przyjęcia domowe, popołudniową herbatę czy urodziny.
Międzynarodowa Szkoła Squires Kitchen została założona w 1987r. w Surrey, w Anglii. Dzięki utalentowanym mistrzom i pełnym pasji uczniom stała się rozpoznawalnym miejscem kształcenia i doskonalenia, które przyciąga ludzi z całego świata. Jej program nauczania jest także realizowany w Malezji i Singapurze, a wkrótce także w innych krajach.
Mistrzów Squires Kitchen łączy miłość do cukiernictwa oraz lata praktyki i poświęcenia, które sprawiły, że stali się ekspertami w danej dziedzinie. Są także wspaniałymi ludźmi, którzy uwielbiają dzielić się swoją wiedzą z uczniami dla przyszłych pokoleń cukierników. W tej książce mistrzowie prezentują nie tylko swoją bogatą wiedzę, ale także szeroką gamę indywidualnych stylów stanowiących wyczerpujące i bezcenne źródło informacji.
`Przed Tobą niektóre z ekscytujących sekretów wspaniałego świata dekoracji cukrowych w dziedzinie celebrowania wszelkiego rodzaju ciast`.
Alex Bransgrove

Książka wydana jest na grubym kredowym papierze (150g) w formacie portretowym (235 x 280 mm) w twardej oprawie z obwolutą w full color. Zawiera około 1400 kolorowych fotografii i 55 szablonów do tworzenia słodkości i dekoracji.

Produkt wprowadzony do obrotu na terenie UE przed 13.12.2024

S
Szczegóły
Dział: Książki
Kategoria: Kulinaria,  Desery i ciasta,  Poradniki,  Hobby
Wydawnictwo: APN PROMISE
Oprawa: twarda
Okładka: twarda
Rok publikacji: 2023
Wymiary: 235x280
Liczba stron: 520
ISBN: 978-83-7541-175-1
Wprowadzono: 24.10.2023

Książkowe bestsellery z tych samych kategorii

RECENZJE - książki - Sztuka dekoracji cukierniczej Międzynarodowa Szkoła Squires Kitchen - PRACA ZBIOROWA

Zaloguj się i napisz recenzję - co tydzień do wygrania kod wart 50 zł, darmowa dostawa i punkty Klienta.

3.9/5 ( 52 oceny )
  • 5
    26
  • 4
    10
  • 3
    7
  • 2
    5
  • 1
    4

Wpisz swoje imię lub nick:
Oceń produkt:
Napisz oryginalną recenzję:

Gordon Ramsay

ilość recenzji:76

brak oceny 20-04-2016 15:13

Fantastyczna książka, pełna ogromnie użytecznych porad i sposobów na dekorowanie ciast. Krok po kroku są wyjaśnione super efektowne sposoby na dekorację. Niektóre ciasta są tak piękne, że nie chce się wierzyć w to że są jadalne, a nie plastikowe.
Książka jest bardzo ładnie wydana i sprawia wrażenie bardzo profesjonalnego poradnika. Ciekawym dodatkiem są krótkie biografie kucharzy, którzy brali udział w pisaniu książki.
Polecam serdecznie fanom gotowania, a w szczególności pieczenia.

Opinia bierze udział w konkursie

Czy recenzja była pomocna?