SPRAWDŹ STATUS ZAMÓWIENIA
POMOC I KONTAKT
Ulubione
Kategorie

Technologia gastronomiczna.. HGT.02. cz.1

O Akcji

Akcja Podziel się książką skupia się zarówno na najmłodszych, jak i tych najstarszych czytelnikach. W jej ramach możesz przekazać książkę oznaczoną ikoną prezentu na rzecz partnerów akcji, którymi zostali Fundacja Dr Clown oraz Centrum Zdrowego i Aktywnego Seniora. Akcja potrwa przez cały okres Świąt Bożego Narodzenia, aż do końca lutego 2023.
Dowiedz się więcej
  • Promocja
    image-promocja

książka

Wydawnictwo Format-AB
Oprawa miękka
  • Wysyłamy w 24h - 48h Ten produkt może nie dotrzeć do Ciebie przed Świętami!
  • DPD za 5,99

Opis produktu:

autor: praca zbiorowa
wyd.Format-AB
stron: Strony: 290, Format: 238x163 mm
data: Rok wydania: 2024, oprawa: broszurowa

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem cz. 1. Kw. HGT.02. Przygotowanie i wydawanie dań


Wobec zmian, które nastąpiły w podstawach programowych i programach nauczania zmieniliśmy tytuł podręcznika Żywienie i usługi gastronomiczne cz. 1 Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem na Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem cz. 1 Kwalifikacja HGT.02. Przygotowanie i wydawanie dań. Treść podręcznika pozostała bez zmian.


Produkt wprowadzony do obrotu na terenie UE przed 13.12.2024

S
Szczegóły
Dział: Książki
Wydawnictwo: Format-AB
Wydawnictwo - adres:
wydawnictwo@format-ab.com.pl , http://www.format-ab.com.pl , PL
Oprawa: miękka
ISBN: 9788366796096
Wprowadzono: 26.09.2024

RECENZJE - książki - Technologia gastronomiczna.. HGT.02. cz.1

Zaloguj się i napisz recenzję - co tydzień do wygrania kod wart 50 zł, darmowa dostawa i punkty Klienta.

0/5 ( brak ocen )
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Wpisz swoje imię lub nick:
Oceń produkt:
Napisz oryginalną recenzję: