Turystyka rekreacja hotelarstwo i gastronomia w teorii i praktyce
książka
Wydawnictwo Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Gastronomii w Poznaniu |
Oprawa miękka |
- Dostępność niedostępny
Opis produktu:
Inspiracją do przygotowania kolejnej monografii na temat: "Turystyka, rekreacja, hotelarstwo i gastronomia w teorii i praktyce" wydanej z serii Zeszytów Naukowych Wyższej Szkoły Hotelarstwa i Gastronomii w Poznaniu była potrzeba różnych środowisk regionalnych, które doceniają usługi pośrednictwa i organizacji w zakresie rozwoju bazy turystyczno-rekreacyjnej i hotelarsko-gastronomicznej. Każde opracowanie na ten temat jest związane z aktywnością turystyczną i rekreacyjną oraz nowoczesnym biznesem w zarzadzaniu firmą hotelarsko-gastronomiczną. Autorami opracowań na powyższe tematy są przedstawiciele środowisk akademickich i Polskiego Stowarzyszenia Naukowego Animacji Rekreacji i Turystyki.Monografię przygotowano z nadzieją, że zainteresuje osoby przyczyniające się do świadomego i systematycznego uczestnictwa w turystyce i rekreacji, traktowanych jako prozdrowotna potrzeba organizmu na każdym etapia rozwoju oraz jako ekostrategia w zarządzaniu firmą hotelarsko-gastronomiczną. Opublikowane prace mogą być pomocne w dydaktyce ze studentami na kierunku studiów turystyka i rekreacja, którzy przygotowują się do zawodu w branży turystyczno-rekreacyjnej i hotelarsko-gastronomicznej.
Szczegóły | |
Dział: | Książki |
Wydawnictwo: | Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Gastronomii w Poznaniu |
Oprawa: | miękka |
Wprowadzono: | 01.08.2011 |