SPRAWDŹ STATUS ZAMÓWIENIA
POMOC I KONTAKT
Ulubione
Kategorie

Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb

O Akcji

Akcja Podziel się książką skupia się zarówno na najmłodszych, jak i tych najstarszych czytelnikach. W jej ramach możesz przekazać książkę oznaczoną ikoną prezentu na rzecz partnerów akcji, którymi zostali Fundacja Dr Clown oraz Centrum Zdrowego i Aktywnego Seniora. Akcja potrwa przez cały okres Świąt Bożego Narodzenia, aż do końca lutego 2023.
Dowiedz się więcej
  • Promocja
    image-promocja

książka

Wydawnictwo Multico
Data wydania 2022
Oprawa miękka
Liczba stron 120

Opis produktu:

Wędzeniejest nie tylko obrosłą w tradycje metodą ochrony mięsa i ryb przed zepsuciem - pierś kurczęcia bądź gęsi, kawałek baraniny lub właśnie złowiona na wędkę ryba stają się w dymie wybornymi przysmakami. Spis treści: Wytwarzanie dymu Piece i komory wędzarnicze Wędzenie mięsa i kiełbas Wędzenie ryb
S
Szczegóły
Dział: Książki
Kategoria: Kulinaria
Wydawnictwo: Multico
Oprawa: miękka
Okładka: miękka
Rok publikacji: 2022
Wymiary: 130x190
Liczba stron: 120
ISBN: 9788377636152
Wprowadzono: 27.04.2022

RECENZJE - książki - Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb - Egon Binder

Zaloguj się i napisz recenzję - co tydzień do wygrania kod wart 50 zł, darmowa dostawa i punkty Klienta.

0/5 ( brak ocen )
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Wpisz swoje imię lub nick:
Oceń produkt:
Napisz oryginalną recenzję: