Ebook Food in Central Europe: Past - Present - Memory pdf
O Akcji
Akcja Podziel się książką skupia się zarówno na najmłodszych, jak i tych najstarszych czytelnikach. W jej ramach możesz przekazać książkę oznaczoną ikoną prezentu na rzecz partnerów akcji, którymi zostali Fundacja Dr Clown oraz Centrum Zdrowego i Aktywnego Seniora. Akcja potrwa przez cały okres Świąt Bożego Narodzenia, aż do końca lutego 2023.
Dowiedz się więcej
ebook
Wydawnictwo Katedra |
Data wydania 2017 |
Zabezpieczenie Znak wodny |
Produkt cyfrowy |
Opis produktu:
The growth of food studies in the recent years is a fact that is hard to denied. The quantity and quality of publications is increasing year by year. It is not possible to bring the exact figures but among most frequently researched cuisines are French, Italian, Scandinavian, Asian (especially Japanese and Thai). However, there is one field that seams to be left out and that is food of Central Europe, understood as Austria, Belarus, Bosnia and Herzegovina, Bulgaria, Croatia, Czech, Estonia, Germany, Hungary, Latvia, Lithuania, Moldova, Montenegro, Poland, Romania, Russia, Serbia, Slovakia, Slovenia and Ukraine. Looking at the list one could argue its` geographical and political coherence. But those are merely boundaries that include countries normally left off when it comes to food studies.
The order of Food in Central Europe: Past-Present-Memory is not only present Central European cuisines outside but also to rise awareness of counties own culinary cultures. It is an opportunity to bring the scholars together as they in many cases food studies in their homelands are still under development. By publishing their research they will become a part of the community that we hope that will develop upon it. That it will help establish long term cooperation between researchers, specialists and institutions. We hope that this we will put the foundation for creating interdisciplinary discourse on the food studies in this region. And it will increase level of food culture awareness inside presented countries. If even small portion of those goals would be accomplished with this publication in the future Central Europe would become a spot on food studies map.
Szczegóły |
Dział: | Ebooki pdf, epub, mobi, mp3 |
Kategoria: | kulinaria, literatura obcojęzyczna, język angielski |
Wydawnictwo: | Katedra |
Rok publikacji: | 2017 |
Liczba stron: | 160 |
Język: | angielski |
Zabezpieczenia i kompatybilność produktu (szczegóły w dziale POMOC): | *Produkt jest zabezpieczony przed nielegalnym kopiowaniem (Znak wodny) |
Zaloguj się i napisz recenzję - co tydzień do wygrania kod wart 50 zł, darmowa dostawa i punkty Klienta.