SPRAWDŹ STATUS ZAMÓWIENIA
POMOC I KONTAKT
Ulubione
Kategorie

Ebook Technologia zbóż. Część 1. Ocena wartości technologicznej ziarna, przygotowanie do prze-miału i przemiał ziarna pdf

  • pdf

O Akcji

Akcja Podziel się książką skupia się zarówno na najmłodszych, jak i tych najstarszych czytelnikach. W jej ramach możesz przekazać książkę oznaczoną ikoną prezentu na rzecz partnerów akcji, którymi zostali Fundacja Dr Clown oraz Centrum Zdrowego i Aktywnego Seniora. Akcja potrwa przez cały okres Świąt Bożego Narodzenia, aż do końca lutego 2023.
Dowiedz się więcej
  • Promocja
    image-promocja
  • Nowość
    image-nowość

ebook

Wydawnictwo Wydawnictwo Uniwersytetu Rzeszowskiego
Data wydania 2015
Zabezpieczenie Znak wodny
Produkt cyfrowy

Bestsellery, Nowości z eBooków

produkt cyfrowy
produkt cyfrowy
produkt cyfrowy
Przegląd 8/2025 pdf eBook 5,75 zł
Dodaj do koszyka
produkt cyfrowy
Glamour 3/2025 pdf eBook 9,45 zł
Dodaj do koszyka
produkt cyfrowy
produkt cyfrowy

Opis produktu:

Podręcznik jest adresowany do studentów kierunków technologia żywności i żywienie człowieka oraz rolnictwo, jak również do rolników i producentów przetworów zbożowych. Materiał podręcznika został podzielony na trzy części. W pierwszej części przedstawiono podstawy teoretyczne m.in. wymagania jakościowe i zasady kwalifikacji ziarna do określonych działów przetwórstwa zbożowego oraz wybrane zagadnienia technologii przemiału przemysłowego. W części drugiej omówiono metody, a także maszyny i urządzenia przydatne w określaniu kierunku użytkowania i ocenie wartości przemiałowej ziarna zbóż z podaniem szczegółów wykonania tego typu analiz. Część trzecia obejmuje instrukcje do ćwiczeń do wykonania podczas zajęć dydaktycznych, uwagi co do ich organizacji oraz wytyczne dotyczące interpretacji wyników.

Produkt wprowadzony do obrotu na terenie UE przed 13.12.2024

Klienci kupili również

produkt cyfrowy
produkt cyfrowy
Ebook Tilda mobi,epub eBook 41,44 zł
Dodaj do koszyka
produkt cyfrowy
S
Szczegóły
Dział: Ebooki pdf, epub, mobi, mp3
Promocje: Nowości
Wydawnictwo: Wydawnictwo Uniwersytetu Rzeszowskiego
Rok publikacji: 2015
Liczba stron: 76
Język: polski
Zabezpieczenia i kompatybilność produktu (szczegóły w dziale POMOC): *Produkt jest zabezpieczony przed nielegalnym kopiowaniem (Znak wodny)

Produkty za 10 zł

produkt cyfrowy
produkt cyfrowy
produkt cyfrowy
Przegląd 8/2025 pdf eBook 5,75 zł
Dodaj do koszyka
produkt cyfrowy
Glamour 3/2025 pdf eBook 9,45 zł
Dodaj do koszyka
produkt cyfrowy
produkt cyfrowy

RECENZJE - eBook pdf - Technologia zbóż. Część 1. Ocena wartości technologicznej ziarna, przygotowanie do prze-miału i przemiał ziarna - pdf

Zaloguj się i napisz recenzję - co tydzień do wygrania kod wart 50 zł, darmowa dostawa i punkty Klienta.

0/5 ( brak ocen )
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Wpisz swoje imię lub nick:
Oceń produkt:
Napisz oryginalną recenzję: