- Książki Książki
- Podręczniki Podręczniki
- Ebooki Ebooki
- Audiobooki Audiobooki
- Gry / Zabawki Gry / Zabawki
- Drogeria Drogeria
- Muzyka Muzyka
- Filmy Filmy
- Art. pap i szkolne Art. pap i szkolne
O Akcji
Akcja Podziel się książką skupia się zarówno na najmłodszych, jak i tych najstarszych czytelnikach. W jej ramach możesz przekazać książkę oznaczoną ikoną prezentu na rzecz partnerów akcji, którymi zostali Fundacja Dr Clown oraz Centrum Zdrowego i Aktywnego Seniora. Akcja potrwa przez cały okres Świąt Bożego Narodzenia, aż do końca lutego 2023.Darmowy fragment Spis treści Strona tytułowa Dedykacja Ziarna i nasiona Proso i kasza jaglana Siemię lniane Chia Ryż Gryka Owies Pszenica Amarantus Jęczmień Komosa ryżowa Proso i kasza jaglana Smoothie jaglane z mango i jagodami Prosianka z gruszką Pieczone jabłka z kremem jaglanym i różą Budyń jaglany z mango i passiflorą i wegański cr?me br?lée Śniadaniowe muffiny z jaglanką Jaglany kuskus z pesto, koprem włoskim i pieczoną fetą Sałatka z pieczoną brukselką, dynią i marynowaną żurawiną Marokańskie marchewki z różaną harissą i dukkah Jaglotto z kalafiorem i boczniakami Jaglana polenta z wiosennymi warzywami Jaglane kotlety z dynią Jaglane naleśniki z kremem kasztanowym Tarta z kremem jaglano-orzechowym i gruszkami Siemię lniane Hibiskusowy napar z lnu z imbirem Lniany koktajl z jagodami goji, truskawkami i grejpfrutem Sałatka z pomarańczą, granatem, czerwoną cebulą i lnianym dressingiem Superfood pesto Lniane krakersy pietruszkowe Chleb pełnoziarnisty Gomashio z lnem i czarnym sezamem Bananowy chlebek ze śliwkami w rumie Chia Koktajl brzoskwiniowy z czarną porzeczką i chia Nocna owsianka z gorącymi śliwkami Owoce zapiekane pod owsiano-migdałową kruszonką Jogurtowa panna cotta z konfiturą z miechunki Czekoladowy pudding z chia, czereśniami i ziarnami kakao Sałatka z grillowaną nektarynką, bobem i kiszoną cytryną Ziołowo-cytrynowy winegret z chia Ekspresowy surowy dżem z chia Ryż Czarny ryż na mleku migdałowym z truskawkami Smażony ryż z harissą i jajkiem w koszulce Sałatka z ryżem, koprem i pistacjami Żółte congee z kurkami i dymką Kimchi z brukselki z ryżem, burakami i awokado Perski gulasz z bakłażanów z czarnymi cytrynami i pilawem szafranowym Toskańskie ciasto ryżowe Czekoladowe risotto z karmelizowanymi węgierkami Gryka Surowa gryczanka z zielonymi owocami i pyłkiem kwiatowym Czekoladowy krem gryczany z tahiną i pomarańczami Czekoladowo-kawowa granola gryczana Gofry z wykiełkowanej gryki Wiosenna panzanella z wykiełkowaną gryką Domowy makaron soba Miso z kurkumą, topinamburem i makaronem gryczanym Soba z miso, bakłażanem i jarmużem Naleśniki gryczane z boczniakami, jajkiem i rukolą Dynie faszerowane kaszą gryczaną i soczewicą Dyniowe pierożki z kaszą gryczaną, białym serem i czarnuszką Gryczane ciasto ze śliwkami Owies Koktajl owsiany z marchewką, czerwoną pomarańczą i ananasem Owsianka z kimchi i jajkiem na miękko Owsianka z miso, syropem klonowym i białym makiem Trzyskładnikowe naleśniki z salsą z pomidorów i awokado Pieczona owsianka ? la ciasto marchewkowe Grzybowe congee z kiszoną cytryną i jajkiem na miękko Pieczone pietruszki na owsiance z pesto z rukwi Morele i jeżyny pod pistacjową kruszonką z jogurtową bitą śmietaną Pszenica Orkiszowa manna z kumkwatem Orkiszowa kaszka april bloomfield Śniadaniowy kuskus z czerwonymi pomarańczami Pieczona dynia z topinamburem i płaskurką Sałatka z orkiszem, koprem włoskim, pieczoną papryką i migdałowym pesto Zupa z płaskurką, fasolą i jajkiem w koszulce Szare kluski z ziemniaków Farotto z buraczkami i chrzanem Orkiszotto z dynią i kasztanami z oliwą truflową Bakłażany faszerowane orkiszem Orkiszowy chlebek dyniowy Amarantus Amarantusowa ,,Owsianka" z zieloną herbatą Musli różano-kardamonowe z ekspandowanym amarantusem i morwą Buraczane bliny z limonkowym jogurtem i zaatarem Wegetariańska harira z amarantusem Bataty faszerowane soczewicą z amarantusem i kiszoną cytryną Gulasz z fasoli z amarantusem i guacamole Batony z ekspandowanym amarantusem, pistacjami i wiśniami Szarlotka sypana z amarantusem i gruszkami Jęczmień Pudding z pęczaku z rabarbarem i czarną porzeczką Dyniowe muffiny jęczmienne z karmelizowaną cebulą Pęczak z rukwią wodną i granatem Krupnik z pokrzywą Pęczotto z topinamburem Kasza jęczmienna ze szparagami na maśle i z bryndzą Mejadra z pęczaku z jogurtem i harissą Ciasto pietruszkowo-kokosowe Komosa ryżowa Naleśniki z kiełków komosy ,,Owsianka" z komosy z miso i piklowanymi warzywami Śniadaniowe muffiny jabłkowe Fasola z komosą, fenkułem, kiszoną cytryną i ziołami Sałatka z awokado, grillowaną kukurydzą i komosą Czerwona kapusta z winogronami, komosą, sosem tahini i sumakiem Faszerowane kalarepy Kotlety z komosy z botwiną Indeks Karta redakcyjna Darmowy fragment Darmowy fragment Darmowy fragment Darmowy fragment Darmowy fragment Darmowy fragment Darmowy fragment Darmowy fragment Darmowy fragment Darmowy fragment Darmowy fragment Darmowy fragment Darmowy fragment
Szczegóły | |
Dział: | Ebooki pdf, epub, mobi, mp3 |
Kategoria: | kulinaria |
Wydawnictwo: | Pascal |
Rok publikacji: | 2016 |
Język: | polski |
Zabezpieczenia i kompatybilność produktu (szczegóły w dziale POMOC): | *Produkt jest zabezpieczony przed nielegalnym kopiowaniem (Znak wodny) |
Zaloguj się i napisz recenzję - co tydzień do wygrania kod wart 50 zł, darmowa dostawa i punkty Klienta.