SPRAWDŹ STATUS ZAMÓWIENIA
POMOC I KONTAKT
Ulubione
Kategorie

Usługi żywieniowe w hotelarstwie. Hotelarstwo. Kwalifikacja T.12. Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa. Tom IV

O Akcji

Akcja Podziel się książką skupia się zarówno na najmłodszych, jak i tych najstarszych czytelnikach. W jej ramach możesz przekazać książkę oznaczoną ikoną prezentu na rzecz partnerów akcji, którymi zostali Fundacja Dr Clown oraz Centrum Zdrowego i Aktywnego Seniora. Akcja potrwa przez cały okres Świąt Bożego Narodzenia, aż do końca lutego 2023.
Dowiedz się więcej
  • Promocja
    image-promocja

podręcznik

Wydawnictwo WSiP Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Nr dopuszczenia: 43/2013
Data wydania 2014
ISBN 978-83-02-14704-3

     

  • Wysyłka Kup do 15:00, wyślemy jeszcze dziś!
    Dotyczy zamówień opłaconych przez PayU, kartą lub za pobraniem.
  • Darmowa dostaw z Inpost Pay produkt

Opis produktu:

Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa na poziomie technikum w zakresie kwalifikacji T.12 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie). Omawia zagadnienia związane z usługami gastronomicznymi. Kładzie duży nacisk na racjonalne odżywianie się, komponowanie jadłospisu, a także wizerunek zawodowy pracownika. Szczegółowo przedstawia rodzaje śniadań serwowanych w hotelu. Na wielu ilustracjach przedstawia wyposażenie sali konsumpcyjnej. Podaje specjalistyczne nazewnictwo hotelarskie francuskie i angielskie. Zawiera liczne praktyczne wskazówki dotyczące nakrywania stołu i prac w przygotowalni kelnerskiej. Przedstawia pożądane zachowania w pracy, dzięki czemu buduje postawę odpowiedzialnego i zaangażowanego pracownika, zwiększając tym samym szanse ucznia na rynku pracy.

OD 2014 PODRĘCZNIKI DO KSZTAŁCENIA ZAWODOWEGO Z WYDAWNICTWA REA ZOSTAJĄ WYDAWANE PRZEZ WSIP.
S
Szczegóły
Dział: Podręczniki szkolne
Kategoria: liceum i technikum,  klasa 1,  przedmioty zawodowe,  podręcznik,  klasa 2,  przedmioty zawodowe,  podręczniki zawodowe,  branża turystyczno-hotelarska
Wydawnictwo: WSiP Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Oprawa: miękka
Rok publikacji: 2014
Wymiary: 165x235
Liczba stron: 128
Nr dopuszczenia: 43/2013

Sprawdź artykuły papiernicze

Korektor Dominic 5mm x 8m Fandy  Artykuł biurowy 4,61 zł
Dodaj do koszyka
Zeszyt A5 60 kartek linia Trends Boys Interdruk  Artykuł biurowy 2,36 zł
Dodaj do koszyka
Długopis Round Stick Exact niebieski 4 sztuki BiC  Artykuł biurowy 7,11 zł
Dodaj do koszyka
Zakładki grand indeksujące strzałki Grand  Artykuł biurowy 3,63 zł
Dodaj do koszyka

RECENZJE - Podręcznik - Usługi żywieniowe w hotelarstwie. Hotelarstwo. Kwalifikacja T.12. Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa. Tom IV

Zaloguj się i napisz recenzję - co tydzień do wygrania kod wart 50 zł, darmowa dostawa i punkty Klienta.

4.4/5 ( 10 ocen )
  • 5
    8
  • 4
    0
  • 3
    0
  • 2
    2
  • 1
    0

Wpisz swoje imię lub nick:
Oceń produkt:
Napisz oryginalną recenzję: