SPRAWDŹ STATUS ZAMÓWIENIA
POMOC I KONTAKT
Ulubione
Kategorie

Obsługa klientów w gastronomii. Kwalifikacja T.15 Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych

O Akcji

Akcja Podziel się książką skupia się zarówno na najmłodszych, jak i tych najstarszych czytelnikach. W jej ramach możesz przekazać książkę oznaczoną ikoną prezentu na rzecz partnerów akcji, którymi zostali Fundacja Dr Clown oraz Centrum Zdrowego i Aktywnego Seniora. Akcja potrwa przez cały okres Świąt Bożego Narodzenia, aż do końca lutego 2023.
Dowiedz się więcej
  • Promocja
    image-promocja

podręcznik

Wydawnictwo WSiP Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Data wydania 2015
ISBN 978-83-02-15041-8

     

  • Wysyłka Kup teraz, a produkt wyruszy do Ciebie już jutro!
    Dotyczy zamówień opłaconych przez PayU, kartą lub za pobraniem.
  • DPD za 5,99

Opis produktu:

Publikacja zawiera zadania i ćwiczenia skorelowane z podręcznikiem Usługi gastronomiczne, których zadaniem jest usystematyzowanie i utrwalenie wiedzy i umiejętności wchodzących w skład trzeciej części kwalifikacji T.15 (Planowanie i wykonywanie usług gastronomicznych).

Ćwiczenia dotyczą takich zagadnień, jak: działalność zakładów gastronomicznych, marketing i planowanie usług gastronomicznych, promowanie usług gastronomicznych, koszty usług gastronomicznych, wyposażenie do obsługi gości, przygotowanie pracowników i sali do obsługi gości, podejmowanie gości w restauracji, metody obsługi gości, planowanie i organizowanie przyjęć okolicznościowych - przyjęć stojących i bufetowych, zasiadanych, mieszanych i bufetów zasiadanych, planowanie i organizacja szkoleń, konferencje oraz imprezy cateringowe, planowanie i organizacja przyjęć dyplomatycznych, zasady BHP w zakładzie gastronomicznym.

Produkt wprowadzony do obrotu na terenie UE przed 13.12.2024

S
Szczegóły
Dział: Podręczniki szkolne
Kategoria: liceum i technikum,  klasa 1,  przedmioty zawodowe,  podręcznik,  klasa 2,  przedmioty zawodowe,  podręcznik,  szkoły branżowe I stopnia,  klasa 1 po podstawówce,  przedmioty zawodowe,  podręcznik
Wydawnictwo: WSiP Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Oprawa: miękka
Rok publikacji: 2015
Wymiary: 170x240
Liczba stron: 408

Sprawdź artykuły papiernicze

Zeszyt A5 60 kartek linia Trends Girls Interdruk  Artykuł biurowy 2,64 zł
Dodaj do koszyka
Zeszyt A5 60 kartek kratka Trends Girls Interdruk  Artykuł biurowy 2,61 zł
Dodaj do koszyka
Zeszyt A4 60 kartek kratka Trend Boys Interdruk  Artykuł biurowy 5,89 zł
Dodaj do koszyka
Zeszyt A5 60 kartek kratka Trends Boys Interdruk  Artykuł biurowy 2,34 zł
Dodaj do koszyka

RECENZJE - Podręcznik - Obsługa klientów w gastronomii. Kwalifikacja T.15 Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych

Zaloguj się i napisz recenzję - co tydzień do wygrania kod wart 50 zł, darmowa dostawa i punkty Klienta.

4.4/5 ( 17 ocen )
  • 5
    12
  • 4
    3
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    2

Wpisz swoje imię lub nick:
Oceń produkt:
Napisz oryginalną recenzję: