SPRAWDŹ STATUS ZAMÓWIENIA
POMOC I KONTAKT
Ulubione
Kategorie

Pracownia obsługi klientów. Kwalifikacja T.15. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Zeszyt ćwiczeń

Praktyczna nauka zawodu

O Akcji

Akcja Podziel się książką skupia się zarówno na najmłodszych, jak i tych najstarszych czytelnikach. W jej ramach możesz przekazać książkę oznaczoną ikoną prezentu na rzecz partnerów akcji, którymi zostali Fundacja Dr Clown oraz Centrum Zdrowego i Aktywnego Seniora. Akcja potrwa przez cały okres Świąt Bożego Narodzenia, aż do końca lutego 2023.
Dowiedz się więcej
  • Promocja
    image-promocja

podręcznik

Wydawnictwo WSiP Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Data wydania 2015

     

  • Wysyłamy w 24h - 48h
  • DPD za 5,99

Opis produktu:

Publikacja pomaga opanować praktyczne umiejętności w zakresie trzeciej części kwalifikacji T.15 (Planowanie i wykonywanie usług gastronomicznych). Każdy rozdział zawiera krótkie wprowadzenie, przypominające podstawowe wiadomości, i karty pracy z zadaniami i ćwiczeniami.

Publikacja proponuje różnorodne ćwiczenia wzbogacone licznymi ilustracjami - od zadań praktycznych, które uczeń ma wykonywać w czasie zajęć w szkolnej pracowni, poprzez uzupełniania tekstu, pytania otwarte i zamknięte, po propozycje projektów do realizowanie w trakcie wycieczek lub praktyk zawodowych. Książka kładzie nacisk na uważne wykonywanie zadań, zachęca ucznia do wnikliwej samooceny i skłania do wyciągania wniosków. Pracownia pomyślana jest jako podręcznik do praktycznej nauki zawodu, który ułatwi zastosowanie zdobytej na zajęciach teoretycznej wiedzy w praktyce. Publikacja może też stanowić cenny materiał powtórzeniowy dla osób przystępujących eksternistycznie do egzaminów.

Produkt wprowadzony do obrotu na terenie UE przed 13.12.2024

S
Szczegóły
Dział: Podręczniki szkolne
Kategoria: liceum i technikum,  klasa 1,  przedmioty zawodowe,  zeszyt ćwiczeń,  klasa 2,  przedmioty zawodowe,  zeszyt ćwiczeń,  szkoły branżowe I stopnia,  klasa 1 po podstawówce,  przedmioty zawodowe,  zeszyt ćwiczeń
Wydawnictwo: WSiP Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Oprawa: miękka
Rok publikacji: 2015
Wymiary: 205x285
Liczba stron: 168

Sprawdź artykuły papiernicze

Zeszyt A5 60 kartek linia Trends Girls Interdruk  Artykuł biurowy 2,64 zł
Dodaj do koszyka
Zeszyt A5 60 kartek kratka Trends Girls Interdruk  Artykuł biurowy 2,61 zł
Dodaj do koszyka
Zeszyt A4 60 kartek kratka Trend Boys Interdruk  Artykuł biurowy 5,89 zł
Dodaj do koszyka
Zeszyt A5 60 kartek kratka Trends Boys Interdruk  Artykuł biurowy 2,34 zł
Dodaj do koszyka

RECENZJE - Podręcznik - Pracownia obsługi klientów. Kwalifikacja T.15. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Zeszyt ćwiczeń, Praktyczna nauka zawodu

Zaloguj się i napisz recenzję - co tydzień do wygrania kod wart 50 zł, darmowa dostawa i punkty Klienta.

4.5/5 ( 16 ocen )
  • 5
    12
  • 4
    2
  • 3
    1
  • 2
    0
  • 1
    1

Wpisz swoje imię lub nick:
Oceń produkt:
Napisz oryginalną recenzję: