SPRAWDŹ STATUS ZAMÓWIENIA
POMOC I KONTAKT
Ulubione
Kategorie

Rolnictwo. Część 2. Produkcja zwierzęca. Bydło i trzoda

O Akcji

Akcja Podziel się książką skupia się zarówno na najmłodszych, jak i tych najstarszych czytelnikach. W jej ramach możesz przekazać książkę oznaczoną ikoną prezentu na rzecz partnerów akcji, którymi zostali Fundacja Dr Clown oraz Centrum Zdrowego i Aktywnego Seniora. Akcja potrwa przez cały okres Świąt Bożego Narodzenia, aż do końca lutego 2023.
Dowiedz się więcej
  • Promocja
    image-promocja

podręcznik

Wydawnictwo VIRIDIA AB
ISBN 9788366457119

     

  • Wysyłamy w 24h - 48h
  • DPD za 5,99

Opis produktu:

Podręcznik napisany zgodnie z najnowszym programem nauczania i przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik rolnik` na poziomie technikum w zakresie kwalifikacji: R.3. Prowadzenie produkcji rolniczej i R.16. Organizacja i nadzorowanie produkcji rolniczej. Część II podręcznika obejmuje zagadnienia związane z chowem bydła i trzody chlewnej.

Produkt wprowadzony do obrotu na terenie UE przed 13.12.2024

S
Szczegóły
Dział: Podręczniki szkolne
Kategoria: liceum i technikum
Wydawnictwo: VIRIDIA AB
Wydawnictwo - adres:
t.majchrowski@viridia.pl , http://www.viridia.pl , 02-791 , Menader 23 , Warszawa , PL
Oprawa: miękka
Wymiary: 250x176
Liczba stron: 276

RECENZJE - Podręcznik - Rolnictwo. Część 2. Produkcja zwierzęca. Bydło i trzoda

Zaloguj się i napisz recenzję - co tydzień do wygrania kod wart 50 zł, darmowa dostawa i punkty Klienta.

0/5 ( brak ocen )
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Wpisz swoje imię lub nick:
Oceń produkt:
Napisz oryginalną recenzję: