SPRAWDŹ STATUS ZAMÓWIENIA
POMOC I KONTAKT
Ulubione
Kategorie

TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA Z TOWAROZNAWSTWEM W PYTANIACH I ZADANIACH. ZESZYT ĆWICZEŃ. CZĘŚĆ 2

O Akcji

Akcja Podziel się książką skupia się zarówno na najmłodszych, jak i tych najstarszych czytelnikach. W jej ramach możesz przekazać książkę oznaczoną ikoną prezentu na rzecz partnerów akcji, którymi zostali Fundacja Dr Clown oraz Centrum Zdrowego i Aktywnego Seniora. Akcja potrwa przez cały okres Świąt Bożego Narodzenia, aż do końca lutego 2023.
Dowiedz się więcej
  • Promocja
    image-promocja

podręcznik

Wydawnictwo eMPi2
ISBN 978-83-89287-52-6

     

  • Wysyłamy w 24h - 48h
  • Promocja InpostPay BW

Opis produktu:

Zeszyt ćwiczeń zawiera zestawy zadań teoretycznych i ćwiczeń praktycznych z technologii gastronomicznej z towaroznawstwem z zakresu zastosowania mięsa zwierząt rzeżnych i dziczyzny oraz drobiu i ryb w technologii gastronomicznej, techniki wykonywania potraw półmięsnych, barowych i dań garmażeryjnych oraz deserów i napojów. Obejmuje również charakterystykę zywienia dietetycznego. W każdym temacie zamieszczono różne typy zadań testowych pomagających w przygotowaniu do egzaminu zawodowego i oznaczonych ikoną: Sprawdż, czy wiesz.
Zeszyt przeznaczony jest dla uczniów kształcących się w zawodzie kucharz małej gastronomii, ale może być wykorzystywany w nauczaniu innych zawodów gastronomicznych, takze na poziomie technikum (np. kucharz, kelner, technik żywienia i gospodarstwa domowego, technik organizacji usług gastronomicznych).
S
Szczegóły
Dział: Podręczniki szkolne
Kategoria: liceum i technikum,  klasa 1,  przedmioty zawodowe
Wydawnictwo: eMPi2
Oprawa: miękka
Liczba stron: 144

Sprawdź artykuły papiernicze

Zeszyt A5 60 kartek linia Trends Girls Interdruk  Artykuł biurowy 2,64 zł
Dodaj do koszyka
Zeszyt A4 60 kartek kratka Trend Boys Interdruk  Artykuł biurowy 6,04 zł
Dodaj do koszyka
Zeszyt A5 60 kartek kratka Trends Boys Interdruk  Artykuł biurowy 2,34 zł
Dodaj do koszyka
Korektor Dominic 5mm x 8m Fandy  Artykuł biurowy 5,41 zł
Dodaj do koszyka

RECENZJE - Podręcznik - TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA Z TOWAROZNAWSTWEM W PYTANIACH I ZADANIACH. ZESZYT ĆWICZEŃ. CZĘŚĆ 2

Zaloguj się i napisz recenzję - co tydzień do wygrania kod wart 50 zł, darmowa dostawa i punkty Klienta.

4.7/5 ( 7 ocen )
  • 5
    6
  • 4
    0
  • 3
    1
  • 2
    0
  • 1
    0

Wpisz swoje imię lub nick:
Oceń produkt:
Napisz oryginalną recenzję: