SPRAWDŹ STATUS ZAMÓWIENIA
POMOC I KONTAKT
Ulubione
Kategorie

Testy i zadania praktyczne Egzamin zawodowy. Kwalifikacja T.4. Cukiernik, Technik technologii żywności

O Akcji

Akcja Podziel się książką skupia się zarówno na najmłodszych, jak i tych najstarszych czytelnikach. W jej ramach możesz przekazać książkę oznaczoną ikoną prezentu na rzecz partnerów akcji, którymi zostali Fundacja Dr Clown oraz Centrum Zdrowego i Aktywnego Seniora. Akcja potrwa przez cały okres Świąt Bożego Narodzenia, aż do końca lutego 2023.
Dowiedz się więcej
  • Promocja
    image-promocja

podręcznik

Wydawnictwo WSiP Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Data wydania 2015
z serii Egzamin zawodowy
ISBN 978-83-02-15032-6
  • Dostępność niedostępny

Opis produktu:

Publikacja przygotowuje do egzaminu w zakresie kwalifikacji T.4 (Produkcja wyrobów cukierniczych). Zawiera pięć zestawów egzaminacyjnych. W każdym z nich znajduje się test, obejmujący 40 zadań jednokrotnego wyboru, i jedno zadanie praktyczne. Ponadto publikacja zawiera klucz odpowiedzi do testów, rozwiązania do zadań praktycznych, a także zasady przeprowadzania nowego egzaminu zawodowego i wymagania, które zgodnie z nową podstawą programową musi spełniać kandydat na cukiernika. Testy i zadania praktyczne obejmują cały zakres kwalifikacji T.4, zostały przygotowane zgodnie z wymogami nowego egzaminu zawodowego.
S
Szczegóły
Dział: Podręczniki szkolne
Wydawnictwo: WSiP Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Oprawa: miękka
Rok publikacji: 2015
Wymiary: 170x24
Liczba stron: 112

RECENZJE - Podręcznik - Testy i zadania praktyczne Egzamin zawodowy. Kwalifikacja T.4. Cukiernik, Technik technologii żywności

Zaloguj się i napisz recenzję - co tydzień do wygrania kod wart 50 zł, darmowa dostawa i punkty Klienta.

4.7/5 ( 15 ocen )
  • 5
    13
  • 4
    0
  • 3
    1
  • 2
    1
  • 1
    0

Wpisz swoje imię lub nick:
Oceń produkt:
Napisz oryginalną recenzję: