SPRAWDŹ STATUS ZAMÓWIENIA
POMOC I KONTAKT
Ulubione
Kategorie

Towaroznawstwo spożywcze

O Akcji

Akcja Podziel się książką skupia się zarówno na najmłodszych, jak i tych najstarszych czytelnikach. W jej ramach możesz przekazać książkę oznaczoną ikoną prezentu na rzecz partnerów akcji, którymi zostali Fundacja Dr Clown oraz Centrum Zdrowego i Aktywnego Seniora. Akcja potrwa przez cały okres Świąt Bożego Narodzenia, aż do końca lutego 2023.
Dowiedz się więcej
  • Promocja
    image-promocja

podręcznik

Wydawnictwo ab format
ISBN 978-83-89184-31-3
  • Dostępność niedostępny

Opis produktu:

Spis treści:
1. Wiadomości wstępne
2. Normy i normalizacja w przetwórstwie żywności
3. Baza surowcowa przetwórstwa spożywczego
4. Składniki żywności
5. Dodatki do żywności
6. Jakość surowców i produktów żywnościowych
7. Opakowania żywności
8. Środki myjące i dezynfekujące wykorzystywane w przetwarzaniu żywności
9. Zastosowanie wody w przetwarzaniu żywności
10. Wymagania higieniczne, bhp oraz ochrony przeciwpożarowej dotyczące obrotu surowcami, dodatkami do żywności oraz materiałami pomocniczymi
+ Aneks
S
Szczegóły
Dział: Podręczniki szkolne
Wydawnictwo: ab format
Oprawa: miękka
Wymiary: 170x240
Liczba stron: 192

RECENZJE - Podręcznik - Towaroznawstwo spożywcze

Zaloguj się i napisz recenzję - co tydzień do wygrania kod wart 50 zł, darmowa dostawa i punkty Klienta.

4.2/5 ( 10 ocen )
  • 5
    7
  • 4
    1
  • 3
    0
  • 2
    1
  • 1
    1

Wpisz swoje imię lub nick:
Oceń produkt:
Napisz oryginalną recenzję: